Поїхали з нами

From Вікіпедія
Jump to navigation Jump to search
Поїхали з нами
Галузь промисловості галузь туризмуd
Країна  Україна
Офіційний сайт(укр.)

ТОВ «Поїхали з нами» (в оригіналі: Поехали с нами) — туристичне агентство, найбільше на туристичному ринку України. Мережа нараховує більш ніж 300 офісів в 78 містах. Сфера діяльності — продаж туристичних продуктів (гарячі тури, путівки, екскурсійні тури) різних туристичних операторів.

Російськомовний логотип турагентства «Поїхали з нами»

Власники і керівництво

[edit | edit source]

ТОВ «Поїхали з нами» засновано Антоном Рудичем (34 %), Марією Тереховою (33 %) і Олексієм Ковалем (33 %). Мережа «Поїхали з нами» створена виключно за рахунок внутрішніх інвестицій і є повністю українською компанією. Де-факто, «Поїхали з нами» — частина групи компаній X-tend, що складається з проектів Izum.ua, Event.ua, Turne, X-tend Software Development та інших[1]. На сьогоднішній день 98 % офісів мережі працюють на підставі договору комерційної концесії (франчайзинг). Вони виступають самостійними бізнес-одиницями. У компанії 3 власних офіси з-поміж більше ніж 300 офісів мережі. Генеральний директор — Олег Кулик[2].

Діяльність

[edit | edit source]

Компанія «Поїхали з нами» створена у 2004 році. Передумовою цьому стала поява сайту www.turne.com.ua і програми «IntellyTracker», що пізніше була перейменована в «Cognesia». Портал www.turne.com.ua дав можливість туристичним агентствам розміщувати рекламу і отримувати замовлення, але засновники зіткнулися з тим, що туристичний бізнес ще не був готовий до роботи в інтернеті. Вихід з цієї ситуації був один — створення власної мережі. Першим у 2004 році відкрився офіс у центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській.

У 2006 році відкрили другий офіс, а у 2007 році — третій. З того моменту почався активний розвиток мережі. Компанія від часу заснування співпрацювала с такими туроператорами, як «Karya Tour», «Tez Tour[3]», «Pegas», «Anex Tour» та іншими.

Окрім України, мережа «Поїхали з нами» має франчайзингові офіси в Придністров'ї, Білорусі, у Криму (до 2015). У 2015 році центральний офіс «Поїхали з нами» з'явився в Казахстані.

Основні туристичні напрямки компанії — Туреччина і Єгипет. В різний час тури в ці країни займали від 40 до 80 % загального об'єму перевезень. «Поїхали з нами» починає активно розвивати напрямок «працевлаштування за кордоном», також планується розвиток окремої мережі у цьому напрямку.[2]

Нагороди і досягнення

[edit | edit source]

Компанія лідирує серед найбільших українських туроператорів по об'ємам продажу серед незалежних туристичних мереж. «Поїхали з нами» — найбільша мережа турагентств в Україні станом на кінець 2015 року (після банкрутства мережі турагентств «Гарячі тури»[4]).

У 2014 році офіс компанії у місті Кам'янське отримав нагороду «Гордість року 2014».

У 2015 році компанія отримала нагороду «Фаворит успіху»[5].

Див. також

[edit | edit source]

Примітки

[edit | edit source]

Посилання

[edit | edit source]